perjantai 16. joulukuuta 2011

Ostaisinko kirjan?

Luin lehdestä ilmoituksen, että Mouhijärven itäpään ja Nokian länsipään kylien elämästä ja vaiheista on ilmestynyt kirja nimeltä "Meidän kylät". Sen tekijä on Arvo Mäkelä, joka lienee paikallisia. Kirjan sanotaan käsittelevän Tupurlanjärven ja Piikkilänjärven rantakyliä. Hieman tarkemmin kirjasta kerrotaan Otamuksen sivuilla.

Sukuani on asunut Mouhijärven Tupurlan, Ryömälän, Salmin, Rienilän ja Suoniemen Kuljun kylissä. Sikäli kirja kiinnostaa, vaikka arvelenkin, ettei historiassa mennä riittävän kauas taaksepäin, että ketään sukuun kuulunutta tulisi vastaan. Silti olisi kiinnostavaa lukea esimerkiksi Tiaisen puustellin vaiheista.

Siispä hankkimaan kirjaa, vaikka hinta onkin suhteellisen kova, kuten tällaisilla pienten painosmäärien kirjoilla tahtoo olla. Ensiksi tuli mieleen tilata kirja verkosta. Suoraan verkosta ostaminen ei kuitenkaan näytä onnistuvan. Nokian kirjakaupalla tosin näytti olevan sähköpostiosoite, muilla myyntipaikoilla ei. Mahtavatkohan lukea postejaan tiuhaan? Täytynee huomenna tarttua puhelimeen ja kysellä suostuuko jokin myyntipisteistä lähettämään kirjaa tänne toiselle puolelle Suomea ja mihin hintaan. Voisin ehkä vielä saada kirjan joululukemiseksi.

2 kommenttia:

 1. Tyrvään kirjakaupalla on myös nettisivut ja sähköposti, josta voit tilata kirjan.
  http://www.kirjakellari.com/
  - Anne

  VastaaPoista
 2. Huomasin itsekin tuon, kun kävin uudestaan Otamuksen sivuilla. Kirjakaupan verkkokaupassa ei kirjaa tainnut kuitenkaan olla.

  Pitänee päättää, yritänkö saada kirjan jo jouluksi. Siinä tapauksessa lienee viisainta soittaa. Jotkut liikkeet tutkivat sähköpostejaan harvakseltaan, ainakin näin kiireisenä aikana.

  VastaaPoista